Cleanroom in Nederland

In samenwerking met moederbedrijf de Straatweg Groep en sociale werkplaats Kansis heeft Orange Plastics een cleanroom gerealiseerd voor de assemblage van onder andere kunststofproducten in de voedingsmiddelen en medische industrie.

labelling cleanroom

Orange Plastics realiseert Cleanroom samen met Kansis

Op de locatie aan de Corridor in Breukelen is gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte van Kansis en binnen een maand is er een clean room gerealiseerd. Met een luchtreiniging door twee fan filter units voorzien van ULPA filters U15 heeft deze clean room de specificaties van een luchtbehandeling van ISO klasse 8.

Daarnaast is de ruimte voorzien van elektra, persluchtkoppelingen en een luchtsluis en biedt maar liefst plek aan acht werkstations waar medewerkers, uitgerust met stofjassen, haarnetjes, handschoenen en mondkapjes, hygiƫnisch en stof vrij hun werk kunnen doen.

Dit alles staat volledig in lijn met de visie van de Straatweg Group, waarbij we op zoek zijn naar projecten en mogelijkheden om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. We bieden op dit moment tussen de vier en zes werkplekken voor mensen met een beperking en hebben Made in Holland hoog in het vaandel.

Onder toeziend oog van de wethouder van Stichtse Vecht hebben de CEO van de Straatweg Group, Anne Bruggink en de directeur van sociale werkplaats Kansis een samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor een langdurige periode.

Tot op heden hebben wij voor meerdere opdrachtgevers uit de medische- en de voedingsmiddelenindustrie (Qbig-Packaging) assemblage in onze clean room mogen verzorgen, met een fantastisch resultaat waarin zowel de klant, medewerkers als wijzelf ontzettend tevreden zijn. Op naar nog meer duurzame projecten!

Nieuwsbericht Kansis

onderdelen kranen voor cleanroom
Qbig Packaging
samenwerkingsovereenkomst SWG kansis
Zelf een kunststof product laten vervaardigen?