ear saver

Ear Saver, voorkom het snijden van mondkapjes aan je oren

Ear Saver, geen snijdende mondkaplijntjes achter je oren

We leven in onzekere tijden nu er andere regels gelden dan we gewend zijn. Op veel werkplekken en openbare ruimten zijn we verplicht om mondmaskers te dragen.

We begrijpen dat het dragen van een masker erg oncomfortabel kan zijn. Niet alleen ademhalen wordt bemoeilijkt maar ook de elastieken bandjes kunnen, na langdurig gebruik, een hoop wrijving en zelfs snijwondjes achter de oren veroorzaken..

De 100% Hollandse oplossing: Ear Saver

Daarom zijn we voor een van onze klanten gestart met het produceren van de Ear Saver.ear saver

De klant heeft ons benaderd met het idee om een kunststof strookje aan de elastieken bandjes van het masker te bevestigen, in plaats van dat de elastieken bandjes achter je oorschelp worden bevestigd. Een simpel idee met grote voordelen, het haalt de druk achter de oren weg en voorkomt daarmee wrijving en zelfs snijwondjes aan je oren. Daarnaast heeft de Ear Saver meerdere haakjes aan beide kanten waardoor je zelf kan bepalen hoe strak het mondmasker zit en kan je nu elke maat mondkapje gebruiken. Orange Plastics heeft bijgedragen aan dit project door mee te denken over type materiaal en productiewijze. We hebben de matrijs binnen een week gerealiseerd en zijn daarna direct overgegaan tot produceren op grote schaal. Verder hebben we meegedacht over het design van de verpakking en hebben we deze klant in contact gebracht met een verpakkingsleverancier uit ons netwerk. Orders lopen op dus we zijn al bezig met het ontwikkelen van een nieuwe matrijs om de output verder te vergroten.

De Ear Savers zijn verkrijgbaar in de winkel en online via deze link

 

Dit is een goed voorbeeld hoe we ook van jouw idee; snel een goed product maken!Zelf een kunststof product laten vervaardigen?