Accord Healthcare introduceert nieuwe medische toepassing voor reumapatiënten

Een nieuw product naar idee van Accord Healthcare dat in nauwe samenwerking met Orange Plastics kon worden gerealiseerd

Een onmisbare schakel in de keten van de Nederlandse gezondheidszorg, dat typeert Accord Healthcare. Het is hun missie om zich samen met ziekenhuizen, apotheken, groothandels en andere belanghebbenden binnen de gezondheidszorg in te zetten voor de cruciale levering van levensreddende geneesmiddelen aan patiënten.

Evenals Orange Plastics, heeft Accord Healthcare een uitstekende reputatie met betrekking tot het leveren van maatwerk en kwaliteit. Voor Accord is het van groot belang dat zij zich bewust blijft van haar kwetsbare rol in de wereld van de gezondheidszorg door alleen zaken te doen met betrouwbare partners die kunnen beantwoorden aan de hoge integriteitsnorm van de organisatie.

Accord Healthcare introduceert nieuwe medische toepassing voor reumapatiënten

Zo vond Accord in het team van Orange Plastics een gelijkwaardige partij die haar unieke idee in korte tijd wist om te zetten naar een tastbaar product. Mede door jarenlange ervaring in de vervaardiging van kunststof medische producten, begrepen de specialisten van Orange Plastics al met een half woord wat de bedoeling was en konden zij de stakeholders van Accord Healthcare snel voorzien van een gedegen advies en productieplan.

Samen op weg naar een dankbaar eindproduct voor reumapatiënten.

Samen bedachten de professionals van beide organisaties een hulptool dat reumapatiënten helpt om zonder veel kracht te hoeven zetten, het dopje van een injectienaald af te krijgen.

De patiënt legt een spuit in zijn geheel in het gleufje van het kunststof kastje en legt de spuit zo, dat de dop van de spuit achter een opstaand randje van het kastje hangt. Door vervolgens rustig aan de spuit te trekken, valt het dopje van de naald en is de spuit klaar voor gebruik.

Voor veel reumapatiënten is dit een dankbare oplossing die hun helpt bij het injecteren van medicatie. Het kunststof kastje is gemaakt van Acrylonitril Butadieen Styreen (ABS), een kunststofsoort dat vaak wordt gebruikt tijdens het maken van behuizingen voor elektronica en medische apparatuur.

Enkele voorbeelden van medische producten waaraan Orange Plastics een belangrijke bijdrage heeft geleverd zijn; bloedbuizen (HemCol)een monitoringssysteem voor zwangere vrouwen en laborantendoosjes voor microscoop benodigdheden.

Tevens lieten we, op aanvraag van de klant, het logo van Accord op het product printen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden in afwerkingen en prints, Orange Plastics helpt u hier graag mee op weg.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.