Cleanflex Easy ionisatie luchtpistool

Voor onze klant Simco-Ion mochten wij een opdracht uitvoeren voor de behuizing van de Cleanflex Easy, een vernieuwd en ergonomisch ionisatie luchtpistool dat is bedoeld voor het reinigen en neutraliseren van statische oppervlakten.

Simco-Ion is een leverancier van reinigingsproducten die ervoor zorgen dat statisch geladen oppervlakten worden vrijgemaakt van stof en andere deeltjes. Ze bedachten de Cleanflex Easy ionisatie luchtpistool. Dit ergonomisch ontworpen handgereedschap helpt een gebruiker om op een eenvoudige manier verschillende typen oppervlakten vrij te maken van een statische lading.

Het apparaat heeft een ergonomische handgrip en wordt veelal gebruikt in de maakindustrie waar men statisch geladen producten schoon wil houden zodat er geen stof of andere deeltjes aan de gevoelige oppervlakten blijven kleven. Het product beschikt over vernieuwde eigenschappen die je bij geen enkel ander ionisatie luchtpistool ziet. Bovendien is de Cleanflex Easy ook nog eens zeer veelzijdig in het gebruik.

Klik hier voor een korte video om kennis te maken met de Cleanflex Easy. Voor meer informatie over de prestaties van dit moderne luchtpistool, kunt u via deze link een demo aanvragen.

Het team van Orange Plastics heeft voor de ontwikkeling en productie van de Cleanflex Easy bijgedragen aan de:

  • Engineering en de maakbaarheid van alle componenten.
  • Vervaardiging van alle stalen productiematrijzen
  • Productie van alle kunststofonderdelen

Klik hier voor meer informatie over ons unieke productieproces, van idee tot de matrijsbouw, en kunststofspuitgieten tot eindproduct.

Wederom een mooi project gerealiseerd door Orange Plastics in samenwerking met de klant. Een innovatief product en klantprofiel dat goed aansluit bij het portfolio aan technische bedrijven waar Orange Plastics voor produceert.

Heeft u ook een goed idee dat u wilt realiseren?
Klik hier om direct contact met ons op te nemen.