Desteq Portable

Voor professionele interieurverzorgers, horecamedewerkers en ambulancepersoneel behoren tijdrovende en arbeidsintensieve schoonmaak en desinfecterende exercities vanaf nu tot het verleden!

Met de Desteq Portable zijn onder andere hotels, ziekenhuizen en horeca verzekerd van een snelle, veilige en smetteloze schoonmaak dankzij een innovatieve, duurzame en bewezen UV-C-lichttechniek.

Ons team van Orange Plastics heeft voor deze klant, zowel de vormgeving van de producten, als de vervaardiging van de matrijzen verzorgd. Daarna zijn de producten geproduceerd, geassembleerd en afgeleverd. Zo bestaat de behuizing van de Desteq Portable uit een battery-pack en een handheld device. Hiervoor is een speciale techniek van kunststof verchroming toegepast waarmee de effectiviteit van het UV-licht omhoog gaat en er dus minder tijd nodig is om oppervlakten te desinfecteren. Voor de battery pack bedacht ons team een slimme sluiting met tamper-evident verzegeling. De klant heeft recentelijk met succes een eerste productserie in de markt gezet.

Corona Preventief

Zeker in de hedendaagse tijd, waarin Corona en Covid-19 gangbare begrippen zijn geworden en waarin wij ons als gevolg daarvan dienen te houden aan allerlei strenge maatregelen, regelgevingen wat betreft hygiëne, is de Desteq Portable een welkome aanvulling op uw bedrijfsvoering. Met de versoepeling van de bestaande restricties en daarmee het belang van schone veilige oppervlakken, had dit innovatieve product op geen beter moment geïntroduceerd kunnen worden.

De investering in een Desteq Portable is geen overbodige luxe. Het apparaat verdient zich in zeer kort tijdbestek terug en reduceert de gemiddelde schoonmaak- en desinfectietijd aanzienlijk. Daarnaast maakt de Desteq Portable oppervlakten schadeloos schoon en zijn schoonmaakmiddelen overbodig waardoor automatisch wordt bijgedragen aan een beter milieu.

Kortom, de Desteq Portable is voor veel bedrijfssectoren een waardevolle, tijdbesparende en duurzame investering met een korte terugverdientijd. Efficiënt èn effectief!

Klik hier voor meer informatie over de Desteq Portable.

De voordelen van de Desteq Portable op een rij:
  • Veilig
  • Kostenbesparend
  • Lange levensduur
  • Robuust
  • Een unieke oplossing voor stofferingen
  • Topkwaliteit in hygiëne

Heeft u ook een goed idee dat u wilt realiseren? Klik hier om direct contact met ons op te nemen.