Motrac – innovatieve kunststofbehuizing voor accucellen

Mede door een innovatieve en flexibele kunststofbehuizing die voor de accucellen van de nieuwe generatie milieubewuste schrob- en veegmachines speciaal is ontworpen door het technisch team van Orange Plastics, stromen de orders bij Motrac binnen!

De nieuwe schrob- en veegmachines bieden de markt een toonaangevend, vooruitstrevend en innovatief product dat ondanks een dagelijks langdurig gebruik ook een langere levensduur kent.

Het technisch team van Orange Plastics ontwikkelde in nauwe samenwerking met de klant een kwalitatief hoogwaardige kunststofbehuizing die de accucellen van de machine voldoende ruimte biedt om tijdens het gebruik te kunnen uitzetten en te kunnen inkrimpen zodra de machine is uitgeschakeld. Dit is een welbekende eigenschap van accucellen.

Door jarenlange ervaring en een ijzersterk Nederlands netwerk is een snelle doorlooptijd gegarandeerd en kon ons team van specialisten op een constructieve manier inspelen op de essentiële productvereisten van de kunststofbehuizingen. Hierdoor konden zij de klant alle zorg uit handen nemen en haar het volledige productieproces van idee tot matrijsbouw, en van kunststofspuitgieten tot eindproduct waarborgen.

Motrac kunststofbehuizing accucellen

Orange Plastics streeft in haar ambitie om haar bedrijfsprocessen op een duurzame manier uit te voeren, voortdurend naar samenwerking met vergelijkbare partners die de ontwikkeling van kwalitatieve en milieubewuste oplossingen eveneens hoog in het vaandel hebben staan. Op die manier vergroot Orange Plastics de ecologische waarde van haar organisatie waarmee zij een actieve bijdrage levert aan een planeet waar toekomstige generaties (en dus ook toekomstige opdrachtgevers) een goed en gezond leven kunnen leiden.

Onze klant Motrac is net als Orange Plastics een ISO gecertificeerde organisatie en is sinds 1954 een toonaangevende totaalaanbieder op het gebied van interne logistieke oplossingen. Zij zocht voor haar nieuwe generatie milieubewuste schrob- en veegmachines, naar een alternatieve oplossing voor de huidige kostbare en rigide behuizingen waarin de accucellen van deze machines liggen opgeslagen.

Motrac – innovatieve kunststofbehuizing voor accucellen

De prettige samenwerking tussen de organisaties heeft ervoor gezorgd dat de kunststofbehuizingen in zeer kort tijd en naar volle tevredenheid konden worden geproduceerd. Inmiddels zijn er al duizenden behuizingen voor de accucellen geleverd en geassembleerd. De schrob- en veegmachines kunnen zo’n 8 uur per dag draaien en hebben mede dankzij de kwalitatieve kunststof behuizingen een levensduur van minimaal 10 jaar. Goed voor een duurzaam en schoner resultaat!

Benieuwd naar ons productieproces? Klik hier voor uitgebreide informatie. Klik hier om meer te lezen over de nieuwe schrob- en veegmachines van Motrac.

De voordelen van onze op maat gemaakte kunststofbehuizing voor accucellen:
  • Veilig
  • Flexibel (ruimte voor accucellen; uitzetten/inkrimpen)
  • Kostenbesparend
  • Duurzaam werkvermogen
  • Lange levensduur

Heeft u ook een goed idee dat u wilt realiseren? Klik hier om direct contact met ons op te nemen.