Nemo Fetal Monitoring System

Na een onderzoeks- en ontwikkelperiode van meer dan 10 jaar presenteert Nemo Healthcare met trots de Nemo Fetal Monitoring System (NFMS). Een baanbrekende innovatie die de wereld van foetale monitoring heeft veranderd.

Het technisch team van Orange Plastics bedacht voor dit vooruitstrevend apparaat van Nemo Healthcare, een kunststof behuizing die naast het gebruikersgemak ook aan alle vereiste veiligheidsvoorschriften voldoet. Dankzij een efficiënte samenwerking tussen de teams konden de kunststof behuizingen in zeer korte tijd worden geleverd. Van design tot de bouw van de matrijs en van het kunststofspuitgieten tot de afwerking en aflevering.

Klik hier om meer te lezen over het totale productieproces van Orange Plastics dat bijdraagt aan een korte time-to-market voor de klant.

Over Nemo Fetal Monitoring System

Nemo Fetal Monitoring System is een innovatief, mobiel apparaat dat de hartslag van moeder en foetus en de baarmoederactiviteit gelijktijdig meet en bewaakt. Nemo Fetal Monitoring System voorziet professionele zorgverleners van informatie die zij nodig hebben voor het uitvoeren van veiligere bevallingen. Voor een aanvullende toelichting op dit vernieuwde product, kunt u hier klikken of klik direct op de brochure van Nemo Healthcare.

Nemo Fetal Monitoring System