Hem-Col, de bloedbuizen van de toekomst

Orange Plastics produceert de Hem-Col, bloedbuizen van de toekomst

Geen enkel bedrijf kan bestaan zonder fitte medewerkers. Dat geldt voor uw bedrijf, en ook voor Orange Plastics. Daarom zijn wij er trots op om als spuitgieter een steentje bij te kunnen dragen aan de vooruitgang in de medische wereld.

De ontwikkeling van kunststof medische producten komt met strenge eisen ten aanzien van kwaliteit en hygiëne. Doordat wij op dit vlak een hoge standaard hanteren, produceren wij diverse medische producten. In onderstaande video lichten we een extra bijzondere uit: De Hem-Col, bloedbuizen van de toekomst.

Wat is er revolutionair aan deze Hem-Col bloedbuis?

De nieuwe bloedbuis maakt bloedafname voor de patiënt aanzienlijk aangenamer. De ontwikkeling maakt het mogelijk dat de afname van enkele druppels bloed al voldoende is om 95% van alle bloedwaarden te bepalen.

Wat betekent dit nu?

De klassieke bloedafname met een holle naald in de elleboogplooi is verleden tijd. Door een klein prikje in de vingertop kunnen enkele druppels bloed worden opgevangen in de bloedbuis. Hierin bevindt zich Hem-Col vloeistof dat het bloed vijf dagen conserveert. Via de post kan het bloed worden opgestuurd naar het lab waar het direct kan worden geanalyseerd. Door de ontwikkeling van de Hem-Col bloedbuis kan bloed op een veilige, comfortabele en makkelijke manier worden afgenomen, verstuurd en geanalyseerd.

Het productieproces achter de Hem-Col bloedbuizen

Orange Plastics is verantwoordelijk voor het productieproces van de bloedbuizen: het heeft de matrijzen vervaardigd en zorgt dat de verschillende onderdelen worden geproduceerd en geassembleerd. Vervolgens wordt het naar onze klant verstuurd die het verder verpakt en etiketteert volgens de kwaliteitsstandaarden van de medische industrie.

De ontwikkeling van Hem-Col bloedbuizen zorgt voor meer gemak en snelheid in de medische wereld. Op deze manier kunnen mensen beter en sneller worden geholpen. Een doel waar Orange Plastics met veel trots aan bijdraagt.

Leer meer op de website van LabonovumZelf een kunststof product laten vervaardigen?