Betrouwbaarheid bij Orange Plastics

Bij Orange Plastics staan betrouwbaarheid en professionaliteit hoog in het vaandel. Daarom voldoen onze kwaliteitsmanagementsystemen aan de internationale standaard volgens ISO 9001:2015.

iso 9001:2015
sgs iso 9001

Een ISO 9001:2015 certificaat toont aan dat een organisatie aan de eisen en wensen van klanten en stakeholders voldoet, de geldende wet- en regelgeving toepast, dat het rekening houdt met kansen en risico’s én dat continu verbeteren geborgd is in de organisatie.

 

Orange Plastics is een ISO 9001-2015 gecertificeerde partner voor het volledige proces rondom het produceren van uw spuitgietproducten. De scope van certificering is het verzorgen en aansturen van de productie van klantspecifieke kunststofcomponenten, alsmede het testen, verpakken en afleveren van kunststofcomponenten SGS

 

ISO 9001

Om onze certificering te behouden en te blijven verbeteren worden wij jaarlijks extern ge-audit. Wat wij hiervan leren nemen we mee naar de toekomst. ISO 9001-2015 helpt ons continue te blijven verbeteren. Naast dat duidelijke structuur en processen waar je op terug kunt vallen voor vertrouwen intern bij onze medewerkers creëert, zorgt het ook voor een goede basis en vertrouwen bij onze klanten, want die profiteren hier uiteindelijk het meest van.

Zelf een kunststof product laten vervaardigen?