Medewerker Orange Plastics behaalt spuitgietcertificaat

Medewerker Orange Plastics behaalt spuitgietcertificaat

Een van onze medewerkers heeft recentelijk met goed gevolg zijn spuitgietcertificaat VAPRO Spuitgieten 1 behaald. Hiermee beogen we verdere waarborging van een constante kwaliteit in zowel onze Aziatische als Nederlandse productiefaciliteiten. Daarnaast staat de ontwikkeling van onze mensen bij ons hoog in het vaandel; we investeren blijvend in de persoonlijke groei van onze medewerkers.

Orange Plastics beschikt over een rijke basis van kennis en ervaring omtrent kunststofproductie. Met het behalen van het certificaat integreren we de meest actuele theoretische en praktische inzichten verder in onze productievoering. De examinering was hoofdzakelijk gericht op grondstofkennis, mechanische eigenschappen van kunststoffen en hoe deze gedurende het spuitgietproces veranderen.

Deze stap stelt Orange Plastics in staat de wens van de opdrachtgever optimaal te vertalen naar een succesvol productietraject, berustend op een theoretisch solide fundering. Zo kunnen wij meer dan ooit een constante kwaliteit van product en proces waarborgen.

Wanneer u vragen heeft over deze ontwikkeling, of Orange Plastics in het algemeen, schroomt u dan niet deze aan ons te stellen. Dat kan middels onze contactpagina of telefonisch op +31 (0)346 252128.Zelf een kunststof product laten vervaardigen?