Vraag een prijsindicatie op

Wilt u een kunststof product laten spuitgieten, interessant! Maar wat kost het maken van een matrijs en een product eigenlijk? En wat komt er zoal bij kijken?

Wij helpen u graag met het beoordelen en optimaliseren van de maakbaarheid van het product en bieden u daar geheel vrijblijvend een prijsindicatie voor aan. Door onze jarenlange ervaring en in-huis activiteiten kunnen wij een gerichte en snelle inschatting maken van de kosten en lead time(s). Dat kost u niets en is altijd verhelderend!

Kortom: het begint met het opvragen van een prijsindicatie. Dat kan meteen via het contactformulier hier onder of bel gerust even naar ons kantoor om iemand te spreken.

  Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

  Hoe stellen wij uw prijsindicatie op?

  Zodra u bij ons een prijsindicatie opvraagt gaan wij voor u aan de slag om een inschatting te maken van wat het product ongeveer zou moeten kosten. Hierbij krijgt u een indicatie van de initiële investering van de matrijs alsmede de kosten van de producten. Indien het product nabewerking behoeft, en dan moet u denken aan bijvoorbeeld natlakken, printen of assemblage, zal het een grovere inschatting zijn.

  Voor elke aanvraag geldt: hoe meer informatie wij van u ontvangen des te beter wordt de inschatting. Vergeet er niet bij te vermelden hoeveel stuks u nodig denkt te hebben, dit heeft namelijk grote invloed op de prijs. Uiteraard helpen wij u bij het optimaliseren van de maakbaarheid van het ontwerp, zodat de kosten voor u altijd laag blijven!

  Prijsindicatie spuitgieten
  Zelf een kunststof product laten vervaardigen?