Orange Plastics produceert bloedbuizen van de toekomst

Orange Plastics produceert bloedbuizen van de toekomst

Geen enkel bedrijf kan bestaan zonder fitte medewerkers. Dat geldt voor uw bedrijf, en ook voor Orange Plastics. Daarom zijn wij er trots op om als spuitgieter een steentje bij te kunnen dragen aan vooruitgang in de medische wereld.

De ontwikkeling van kunststof medische producten komt met strenge eisen omtrent kwaliteit en hygiëne. Door onze hoge standaard hierin, produceren wij diverse medische producten. In deze mail lichten we een extra bijzondere uit: Hem-Col, de bloedbuizen van de toekomst.

Wat is er revolutionair aan deze Hem-Col bloedbuizen?

De nieuwe Hem-Col bloedbuis maakt bloedafname voor de patiënt aanzienlijk aangenamer. Deze ontwikkeling maakt het mogelijk dat enkele druppels bloed voldoende is om 95% van alle bloedwaardes te bepalen.

Wat betekent dit nu?

De klassieke bloedafname met een holle naald in de elleboogplooi is verleden tijd. Door een klein prikje in de vingertop kunnen enkele druppels bloed worden opgevangen in de Hem-Col buis. Hierin bevindt zich Hem-Col vloeistof dat het bloed vijf dagen conserveert. Via de post kan het bloed worden opgestuurd naar het lab waar het direct kan worden geanalyseerd. Door de ontwikkeling van Hem-Col bloedbuizen kan bloed op een veilige, comfortabele en makkelijke manier worden afgenomen, verstuurd en geanalyseerd.

Het productieproces achter de Hem-Col buizen

Orange Plastics is verantwoordelijk voor het productieproces van de buizen: het heeft de matrijzen vervaardigd en zorgt dat de verschillende onderdelen worden geproduceerd en geassembleerd. Vervolgens wordt het naar onze klant verstuurd die het verder verpakt en etiketteert volgens de kwaliteitsstandaarden van de medische industrie.

De ontwikkeling van Hem-Col buizen zorgt voor meer gemak en snelheid in de medische wereld. Op deze manier kunnen mensen beter en sneller worden geholpen. Een doel waar Orange Plastics met veel trots aan bijdraagt.

Leer meer op de website van LabonovumZelf een kunststof product laten vervaardigen?