Over Orange Plastics

U zoekt de beste producent voor uw product. Daarom wilt u een ervaren spuitgietpartner die een hoogwaardig productieproces biedt. Een ervaren partij die gebruikmaakt van de laatste technieken, processen en kennis.

 

Orange Plastics is die partner

sgs iso 9001

Orange Plastics, uw allround spuitgietpartner

Spuitgieten is een complex proces

Van het idee tot de 3D tekeningen, van het maken van matrijzen, de eerste proefserie, tot massaproductie en van assemblage, verpakking tot levering aan de deur. Door onze jarenlange ervaring hebben we veel meegemaakt, opgelost en geleerd. Onze ervaring, ISO protocollen en onze nuchtere begeleiding zijn zowel het resultaat als oorzaak van velen projecten.

Oorsprong Orange Plastics BV

Orange Plastics is opgericht in 2002. We zijn uitgegroeid tot een middelgrote en dynamische producent van kunststofcomponenten en samengestelde producten.

Wij werken vanuit het standpunt dat geen product hetzelfde is en dat de toekomst van de spuitgietproductie ligt in de flexibiliteit van het productieproces. Als dynamische middelgrote speler bieden we de flexibiliteit die de kwaliteit voor uw specifieke situatie waarborgt. Dit kunnen wij van kleine series tot grote series. Van een component tot een geheel eindproduct.

Deze filosofie drijft ons elke dag bij het produceren wij uw kunststofcomponenten. En omdat uw doel verder gaat dan spuitgieten alleen, bieden wij ook assemblage, bedrukkingen, testprocedures, en op maat gemaakte verpakkingen van uw producten. Vanuit China of Nederland leveren wij uw producten over de hele wereld.

 

Orange Plastics is uw partner van tekening tot levering.

 

Voorsprong door netwerk en ervaring

Orange Plastics produceert met de modernste machines en maakt gebruik van hoogwaardige technieken en programma’s voor uw producten. Onze medewerkers zijn betrokken bij uw product en blijven zich voortdurend ontwikkelen met scholing en actuele kennis omtrent matrijzen, kunststof en spuitgiettechniek. Zo kunnen ze u voorzien van de best mogelijke service en begeleiding.

Orange Plastics BV, een onderneming van Nederlandse bodem, heeft zijn hoofdkantoor gevestigd te Maarssen.

Met productielocaties in China en Nederland, bieden we u een passend productietraject, tegen zeer competitieve voorwaarden.

Zelf een kunststof product laten vervaardigen?