Qbig Packaging

Qbig Packaging

Zuivel, vruchtensap, chemicaliën, cosmetica, noten en zaden; het zijn voorbeelden van branches waar de liners, kraantjes en doppen van Qbig Packaging voor worden gebruikt. Al tientallen jaren is Qbig een leverancier van verpakkingsoplossingen in de bulk industrie. De speciale superhandige vouwmethode van liners en de jarenlange ervaring in het maken van allerlei geavanceerde kraantjes en afsluitdopjes heeft Qbig een grote speler in deze markt gemaakt.

Qbig PackagingOrange Plastics is al geruime tijd partner van Qbig in het ontwikkelen en produceren van de kranen en doppen die op de liners gelast worden. In allerlei verschillende soorten materialen die bijvoorbeeld foodgrade, stoombaar of siliconenvrij moeten zijn produceert Orange Plastics de kranen voor Qbig welke soms wel uit meer dan 10 verschillende componenten bestaan.

Qbig Packaging innovatief

Met verschillende cleanrooms en testlabs in China en Nederland worden de kranen in elkaar gezet door geavanceerde assemblage apparaten en getest op lekdichtheid. Gestroomlijnde processen en uitvoerige testmethodes zorgen er voor dat alle kranen 100% gecontroleerd worden.

Intussen heeft Qbig meer dan 20 verschillende kranen en doppen ontwikkelt die zij ruimschoots uitzet in de markt en daarnaast zijn er volop ontwikkelingen aan de gang voor allerlei soorten nieuwe kranen en doppen die zowel de concurrentiestrijd aan gaan met bestaande producten als compleet nieuwe markten aanboren.

 

Leer meer op Qbig PackagingZelf een kunststof product laten vervaardigen?