Totaalproductie

Een productietraject is nog niet voltooid nadat het kunststof product warm uit de matrijs komt. Pas nadat de componenten door de kwaliteitscontrole zijn geweest, geassembleerd, eventueel bedrukt of genatlakt en verpakt, is er daadwerkelijk sprake van een eindproduct.

Orange Plastics biedt beproefde totaalproductie voor uw producten. Wij zorgen er voor dat uw kunststofproducten precies worden gerealiseerd zoals u dat wenst.

pickwick thee dispenser

Assemblage

In onze productielocaties worden de kunststofcomponenten vakkundig geassembleerd tot een compleet eindproduct. Ook inkoopdelen zoals schroeven, inserts, metalen onderdelen, strips, etiketten en stickers worden in deze fase desgewenst door Orange Plastics professioneel aangebracht.

Orange Plastics heeft tevens een Cleanroom, conform de Cleanroomspecificaties ISO 14644-1 Class 5. De cleanroom is door SGS voorzien van een officieel conformiteitscertificaat met ISO Class 5. Deze klasse is voorbehouden aan Cleanrooms met maximaal 3.520 deeltjes van 0,5 µm of groter; een niveau van luchtkwaliteit ruim 10.000 keer schoner dan een standaard (schone) fabrieksomgeving.

 

Nabewerking

Indien u meer wenst dan een kunststof product alleen, kunnen de nabewerkingen van Orange Plastics uw product de look and feel geven die u er van verlangt. Wij bieden diverse nabewerkingstechnieken om uw product te optimaliseren waaronder natlakken, bedrukken, printen, verchromen, dompelen en lasergraveren.

 

Verpakking

Orange Plastics laat uw product niet onverpakt achter. We begrijpen als geen andere de cruciale rol die een onderscheidende verpakking speelt bij het succes van een product. Daarom helpen wij u ook bij deze laatste stap in het creëren van het complete eindproduct en realiseren voor u desgewenst de full-color bedrukte eindverpakking voor de consument. We zorgen ervoor dat wij de juiste verpakking inkopen en uw product voorzien van de vereiste final touch om met kop en schouders boven de concurrent uit te steken. Waar nodig realiseren wij dit in samenwerking met uw eigen verpakkings- of ontwerppartner. Vervolgens worden alle producten verpakt in omdozen en eventueel folie of schuimrubber voor totale bescherming tijdens transport.

Zelf een kunststof product laten vervaardigen?