Totaalproductie

Een productietraject is nog niet voltooid nadat een kunststofproduct uit de matrijs komt. Pas nadat de componenten zijn onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole, zijn geassembleerd, eventueel bedrukt, geglaspareld, gepoedercoat of genatlakt en verpakt, is er daadwerkelijk sprake van een eindproduct.

Orange Plastics biedt hoogwaardige, duurzame en gecertificeerde totaalproductie voor uw eindproducten.

Wij zorgen ervoor dat uw kunststofproducten volledig naar wens worden gerealiseerd.

kunststof eindproduct

Assemblage

Op onze productielocaties assembleren wij de kunststof producten op een vakkundige manier tot een compleet eindproduct. Ook materialen als schroeven, inserts, metalen onderdelen, strips, etiketten en stickers worden indien gewenst in deze fase door Orange Plastics, professioneel aangebracht.

ISO gecertificeerde cleanroom

Orange Plastics beschikt over een cleanroom die voldoet aan alle ISO 14644-1 Class 5 vereisten en is om die reden door SGS voorzien van een officieel ISO Class 5 conformiteitscertificaat.

Een classificatie die is voorbehouden aan cleanrooms met maximaal 3.520 deeltjes van 0,5 µm of groter; een niveau van luchtkwaliteit die ruim 10.000 keer schoner is dan een gemiddelde (schone) fabrieksomgeving.

Nabewerking

Indien gewenst kan ons team van Orange Plastics uw kunststof producten voor u nabewerken en uw producten de ‘look and feel’ geven die u graag ziet. Wij gebruiken diverse nabewerkingstechnieken om uw product te optimaliseren en verkoopklaar te maken. Denk hierbij aan het natlakken, poedercoaten, glasparelen, bedrukken, printen, verchromen, dompelen en lasergraveren van uw producten.

Verpakking

Orange Plastics begrijpt als geen ander wat de positieve impact is van een originele en onderscheidende verpakking om een product succesvol te maken. Ons team van professionals assisteert u graag bij het maken van deze belangrijke stap, op weg naar een volledig kunststof eindproduct dat direct geschikt is voor de consumptieve markt.

Wij zorgen ervoor dat we de juiste verpakking voor u inkopen en uw product(en) een unieke ‘finishing touch’ geven, zodat u uw concurrenten het nakijken geeft. Indien gewenst realiseren wij dit in nauwe samenwerking met uw eigen verpakkings- of ontwerppartner. Tot slot worden alle producten verpakt in omdozen en voorzien van folie of schuimrubber voor een totale bescherming tijdens transport.

Voor verpakkingen van vloeibare en droge bulkgoederen werkt Orange Plastics nauw samen met haar zakelijk partner Qbig, via wie wij de speciale verpakkingen voor een hele mooie prijs kunnen aanbieden.

Klik hier om meer over ons team en onze klanten te lezen.

Zelf een kunststof product laten vervaardigen?