INFORMATIE

oVer
Orange Plastics

JAAR ERVARING

Wij zijn uitgegroeid tot een middelgrote en dynamische producent van kunststof onderdelen en composietproducten.

Orange Plastics is die partner!

Over
Orange Plastics

U zoekt naar een professionele partij die uw kunststof producten voor u kan vervaardigen.

Hierbij denkt u aan een betrouwbare spuitgietpartner die een hoogwaardig en duurzaam productieproces biedt. Een ervaren partij die beschikt over een relevant netwerk en gebruikmaakt van de laatste technieken, processen en kennis.

Over ons

Orange Plastics,
uw allround spuitgietpartner

Spuitgieten is een complex proces dat om focus vraagt.

Van idee tot de 3D tekeningen. Van het vervaardigen van de matrijzen, tot het proef-spuitgieten en het uitvoeren van massaproductie. En van assemblage en de verpakking tot de levering aan de deur. Door onze jarenlange ervaring hebben we veel meegemaakt, opgelost en geleerd. Onze ervaring, het volgen van SGS-protocollen en onze nuchtere begeleiding, zijn regelmatig zowel het resultaat als oorzaak van onze vele projecten.

Over Orange Plastics BV

Orange Plastics is opgericht in 2002. We zijn uitgegroeid tot een middelgrote en dynamische producent van kunststof componenten en samengestelde producten.

Wij werken vanuit het standpunt dat geen product hetzelfde is en dat de toekomst van de spuitgietproductie ligt in de flexibiliteit en duurzaamheid van het productieproces. Als dynamische middelgrote speler bieden we een efficient proces waarbij de kwaliteit van uw specifieke situatie gewaarborgd blijft. Dit kunnen wij van kleine- tot grote series. Van een component tot een volledig eindproduct.

Deze filosofie drijft ons elke dag bij het produceren van uw kunststof componenten. En omdat uw doelstelling verder reikt dan spuitgieten alleen, verzorgen wij ook de assemblage, bedrukkingen, testprocedures, en op maat gemaakte verpakkingen van uw producten. Vanuit China of Nederland leveren wij uw producten over de hele wereld.

Orange Plastics is uw partner van tekening tot levering.

Voorsprong door netwerk en ervaring

Orange Plastics produceert met de modernste machines en maakt gebruik van hoogwaardige technieken en programma’s om uw producten te realiseren.

Onze medewerkers zijn betrokken bij uw product en blijven zich voortdurend ontwikkelen met scholing en trainingen om hun kennis met betrekking tot matrijzen, kunststof en spuitgiet techniek actueel te houden. Zo kunnen ze u voorzien van de best mogelijke service en begeleiding.

Orange Plastics BV, een onderneming van Nederlandse bodem, heeft zijn hoofdkantoor gevestigd te Maarssen.

Met productielocaties in China en Nederland, en in nauwe samenwerking met onze directe partners R2S en Qbig, bieden we u een passend productietraject, tegen zeer competitieve prijzen en voorwaarden.