INFORMATIE

Prijsindicatie

het begint met het opvragen van een prijsindicatie

Vraag een prijsindicatie op

Wilt u een kunststof product laten spuitgieten, interessant! Maar wat kost het maken van een matrijs en een product eigenlijk? En wat komt er zoal bij kijken?

Wij helpen u graag met het beoordelen en optimaliseren van de maakbaarheid van het product en bieden u daar geheel vrijblijvend een prijsindicatie voor aan. Door onze jarenlange ervaring en in-huis activiteiten kunnen wij een gerichte en snelle inschatting maken van de kosten en lead time(s). Dat kost u niets en is altijd verhelderend!

Kortom: het begint met het opvragen van een prijsindicatie. Dat kan meteen via het contactformulier hier onder of bel gerust even naar ons kantoor om iemand te spreken.

Hoe stellen wij uw prijsindicatie op? Zodra u bij ons een prijsindicatie opvraagt gaan wij voor u aan de slag om een inschatting te maken van wat het product ongeveer zou moeten kosten. Hierbij krijgt u een indicatie van de initiële investering van de matrijs alsmede de kosten van de producten. Indien het product nabewerking behoeft, en dan moet u denken aan bijvoorbeeld natlakken, printen of assemblage, zal het een grovere inschatting zijn.Voor elke aanvraag geldt: hoe meer informatie wij van u ontvangen des te beter wordt de inschatting. Vergeet er niet bij te vermelden hoeveel stuks u nodig denkt te hebben, dit heeft namelijk grote invloed op de prijs. Uiteraard helpen wij u bij het optimaliseren van de maakbaarheid van het ontwerp, zodat de kosten voor u altijd laag blijven!