De Cruise Fan Coil Unit-500 Enigma

De Cruise Fan Coil Unit-500 Enigma

De Cruise Fan Coil Unit (CFU-500 Enigma) is een prachtige, ultramoderne ventilatorconvector unit, ontworpen voor alle soorten passagiersschepen zoals jachten kruisers en cruiseschepen.

Ultra lichtgewicht en eenvoudig te installeren
De robuuste lichtgewicht behuizing, uitgevoerd in versterkte kunststoffen met vlamvertragend speciaal ontworpen isolatiemateriaal, stelde ons in staat om de lichtste ventilatorconvector in zijn assortiment te creëren segment. Verticale installatie maakt installatie mogelijk de ventilatorconvector in nauwe serviceruimtes buiten cabines of openbare ruimtes. Bovendien kan de CFU-500 Enigma gemakkelijk zijn onderhouden via één toegangspaneel.

Uiterst energiezuinig
CFU-500 Enigma kan worden aangesloten op het ingebouwde Ethernet, waardoor een continue analyse van gebruikersgegevens in elk individu mogelijk is Oppervlakte. De CFU-500 Enigma past zich dienovereenkomstig aan om minimaliseer de energieverspilling, wat resulteert in een zeer energiezuinig systeem.

Gemakkelijk te bedienen
Het binnenklimaat wordt door nieuw gemeten en gestuurd 4,3 ” touchscreen thermostaten ontworpen, die passen bij de kleurstemming van de kamer door een subtiele led-verlichte ring achter de thermostaat. De thermostaat regelt de kamertemperatuur door te koelen, variabele automatische luchtstroom en traploos opwarmen. Het schoon en intuïtieve interface zorgt voor een gemakkelijke aanpassing van het klimaat aan de wensen van de gebruiker.

  • State-of-the-art ontwerp.
  • Toekomstbestendig ontwerp met oog voor verduurzaming en comfortvereisten.
  • Energiezuinig dankzij de geïntegreerde intelligentie.
  • Minimale fluctuaties door continue metingen.
  • Plug and play installatie en inbedrijfstelling.
  • Uitstekende geluidsreducerende capaciteiten.
  • Stand-alone of netwerkverbinding mogelijk.
  • Schone en intuïtieve 4,3 ” touchscreen-thermostaat.

Cruise Fan Coil Unit-500 Enigma

Meer over de Cruise Fan Coil Unit-500 Enigma is te vinden op deze website