XP Masters - Orange Plastics

Verbeterde XP Masters PlayStation controller

Maximaal game levelen met de nieuwe thumb grips van XP Masters, speciaal ontworpen voor de PlayStation controller.

Die-hard gamers kunnen komende tijd hun hart ophalen met de nieuwste thumb grips van XP Masters voor de controllers van PlayStation waarop gebruikers tot negen levels op 1 console kunnen spelen.

Recentelijk heeft ons team van Orange Plastics een waardevolle bijdrage geleverd aan de laatste ontwikkelingen op het gebied van gamen.

In samenwerking met de experts van XP Masters hebben zij nieuwe thumb grips ontworpen en geproduceerd. Polypropyleen (PP) vormt de basis voor de XP Pro thumb grips en voor de afwerking is gebruik gemaakt van Thermoplastische elastomeren (TPE).

De combinatie van deze materialen zorgt er enerzijds voor dat de thumb grips stevig op het console blijven vastzitten en anderzijds dat het zeer comfortabel aanvoelt en gebruikers een goede grip houden tijdens het gamen. Dit in tegenstelling tot andere aanbieders.

Met drie verschillende hoogtes en daarmee een andere sensitiviteit tijdens het spelen zijn negen niveaus opgesteld. Van gemakkelijk (met lage grip) tot moeilijk (met hoge grip) voor zowel de beginnende gamer als voor de pro’s.

Naast een forse kostenbesparing dat Orange Plastics op dit kleurrijke project kon bieden, heeft de totaalproductie in de verpakkingsfase ook een maatschappelijk verantwoord tintje gehad.

Orange Plastics hecht naast duurzaam ondernemen namelijk ook veel waarde aan sociaal ondernemen en beschikt over een eigen ruimte bij een sociale werkplaats.

Daar worden de thumb grips verpakt in kant-en-klare doosjes die in de spellenwinkels en op bol.com te verkrijgen zijn. Dit alles met een supersnel resultaat en een tevreden klant.

Heeft u ook een goed idee dat u wilt realiseren?
Klik hier om direct contact met ons op te nemen.

Verbeterde XP Masters PlayStation controller