Micro to Nano – Microscoop benodigdheden

Micro to Nano – Microscoop benodigdheden

Microscoop benodigdheden voor laboratoria

Om betrouwbare onderzoeksresultaten te kunnen garanderen, is het voor raster-elektronen-microscopisch onderzoek van belang dat de gevonden uitkomsten tot op de nanometer nauwkeurig kloppen. Het maken van de preparaten kan tijdrovend zijn. Om die reden wensen gebruikers van elektronenmicroscopen hun preparaten tussentijds op een veilige en verantwoorde manier te bewaren. Micro to Nano is leverancier van innovatieve microscoop benodigdheden voor deze doelgroep.

De leverancier zocht een betrouwbare partij die verschillende kunststof plaatjes kon produceren voor een assortiment preparaten opslagdoosjes en vond in Orange Plastics een gelijkwaardige partner.

Bijvoorbeeld de EM-Tec SB11 (op afbeelding). Dit is een doorzichtig styreen doosje met opbergmogelijkheden voor 11 x standaard Ø 12,7mm pin stubs of 3 x Ø 25,4mm pin stubs. Gemaakt van een doorzichtig polystyreen doosje en een wit kunststof inzetstuk. De buitenafmetingen zijn 118 x 55 x 33 mm, met 16 mm speling, waardoor een maximale monsterhoogte van 12 mm op de stiften overblijft.

Dit zijn innovatieve en specialistische microscoop benodigdheden waar laboranten doorgaans blij van worden. Hoe specifieker, hoe beter.

EM-TecSB11

Over de samenwerking met Micro to Nano…

Het team van Orange plastics bedacht samen met de klant Micro to Nano meerdere oplossingen in de vorm van op maat gemaakte kunststof plaatjes. Van ontwerp tot het vervaardigen van de matrijs en van kunststof spuitgieten tot het afwerken en afleveren van de kunststof eindproducten. Binnen afzienbare tijd konden wij de klant naar volle tevredenheid helpen.

Klik hier voor uitgebreide informatie over ons totale productieproces.

Het volledige assortiment van microscoop benodigdheden voor elektronenmicroscopie kunt u vinden op de website van Micro to Nano.

Heeft u ook een goed idee dat u wilt realiseren? Klik hier om direct contact met ons op te nemen.