Veromatic Koffiemachines

Veromatic’s verbeterde koffiemachines

Veromatic koffiemachines staan voor kwaliteit en duurzaamheid

De machines van Veromatic schenken mede dankzij hun duurzame karakter een hogere kwaliteitskoffie waarbij de smaak nog beter bewaard blijft. Dat maakt de machines bij de ‘echte’ koffieleuten (kenners) zeer geliefd.Sinds de oprichting in 1991 heeft Veromatic zich ontwikkeld tot een belangrijke internationale speler op gebied van kwalitatief hoogwaardige consumptiemachines, bedoeld voor de professionele markt. Uitgangspunt van Veromatic is, “Made to serve, designed to last”. Een slogan die volledig in lijn ligt met de milieubewuste bedrijfsvoering van Orange Plastics.
Veromatic’s verbeterde koffiemachines

Engineers van Orange Plastics en Veromatic hebben de afgelopen maanden nauw samengewerkt aan de ontwikkeling van verschillende onderdelen die zijn terug te vinden op de nieuwe lijn van de Perto koffiemachines van Veromatic. Denk daarbij aan het uitlaatpijpje waar de koffie uit komt, de drip tray, maar ook de voetjes waar de machine op staat. Voor de productie van de onderdelen die direct met de koffie in aanraking komen, is gezamenlijk gekozen voor ‘Food Grade Copolyester Tritan’ materiaal. 

Deze hoogwaardige kunststof is zeer geschikt voor dit specifieke doeleinde.

Ook is er gebruikt gemaakt van Polycarbonaat (PC) en Acrylonitril Butadieen Styreen (ABS). Over het algemeen bestaan er veel soorten kunststof. Klik hier voor de zeven meest voorkomende soorten.

Naast een forse kostenbesparing leveren de gemaakte aanpassingen, de klanten van Veromatic ook nog eens een tijdswinst op. Door de hoogwaardige kwaliteit van de kunststofonderdelen, zijn de machines namelijk gemakkelijker schoon te houden en beter te onderhouden.

De prettige samenwerking tussen de organisaties heeft een waardevolle bijdrage geleverd aan Veromatic’s ambitie om haar positie in zowel de Europese- als in de thuismarkt Nederland te versterken dankzij het vinden van een nieuwe en duurzame partner in Orange Plastics, om waar mogelijk de ecologische voetafdruk dagelijks te verkleinen. Dit door heel kritisch te blijven kijken naar het gebruik van energie, water en materialen. Less is more!

Een mechanical engineer van Veromatic International over dit project…
De samenwerking met Orange Plastics verliep van het begin tot einde van ons project soepel doordat de lijnen erg kort zijn en ze snel kunnen schakelen. Daarnaast leveren ze goede kwaliteit producten binnen de gestelde krappe deadline. Al met al een bedrijf waar wij zeker met toekomstige projecten terecht kunnen!

Bezoek de website van Veromatic voor meer informatie over de kwalitatieve consumptiemachines van deze milieubewuste organisatie.

Heeft u ook een uniek idee dat u graag wilt laten omzetten naar werkelijkheid?
Neem vandaag nog contact met ons op.